Πρόσφατα Θέματα
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!!! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΒΟΥΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΧΑΛΑΣΑ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ) ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ,
ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ (ΒΟΥΤΕΣ-ΝΤΟΥΝΕΚΙΑ ΚΤΛ ) ΞΕΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ-ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ -ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ (ΒΟΥΤΕΣ-ΝΤΟΥΝΕΚΙΑ ΚΤΛ ) ΞΕΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ-ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ -ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
teo- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Τόπος : θεσσαλονικη
Απ: ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Καλώς ήρθες Teo!
Μπορείς να βρεις πάρα πολλές χρήσιμες συμβουλές και σίγουρα πολύ καλά πουλιά επισκεπτόμενος κάποιον εκτροφέα σε κάποιον κοντινό στην περιοχή σου σύλλογο...
Σίγουρα θα ήταν μια πολύ καλή αρχή! Μπορείς να δεις τους συλλόγους ανα την Ελλάδα εδώ.
Καλή συνέχεια και για ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε!!
Μπορείς να βρεις πάρα πολλές χρήσιμες συμβουλές και σίγουρα πολύ καλά πουλιά επισκεπτόμενος κάποιον εκτροφέα σε κάποιον κοντινό στην περιοχή σου σύλλογο...
Σίγουρα θα ήταν μια πολύ καλή αρχή! Μπορείς να δεις τους συλλόγους ανα την Ελλάδα εδώ.
Καλή συνέχεια και για ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε!!
Απ: ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες μέσα στο φόρουμ teo
nik- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Τόπος : θεσσαλονικη
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ Μάης 20, 2012 5:02 pm από stelios1978
» ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ
Παρ Νοε 11, 2011 11:40 pm από striker647
» Γεια και καλώς σας βρήκα!
Τρι Σεπ 20, 2011 3:04 am από Giorgos Mi.
» λευκα περιστερια
Δευ Ιουν 06, 2011 4:11 am από g.tz
» λευκα περιστερια
Δευ Ιουν 06, 2011 4:06 am από g.tz
» mavra tahidromia....
Παρ Μάης 20, 2011 6:29 pm από Γιάννης
» την άποψη σας παρακαλώ
Τετ Μάης 11, 2011 11:08 pm από Γιάννης
» τα φαρμακα
Τρι Δεκ 14, 2010 3:37 am από nik
» ΥΓΙΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ
Δευ Δεκ 13, 2010 8:10 pm από stergi