Πρόσφατα Θέματα
ο εξοπλησμος
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ο εξοπλησμος
εχω κανει για της φωλιες σιδηροκατασκευη.δηλ ραφια οπου στην αρχη ειχα τενεκεδες τωρα εβαλα τασια,πυλινα.για νερο εχω σταμνα πυλινη.τωρα θελω να παρω το ρωλοι.εχει αντιπροσοποια στην θεσσαλονικη.κοστιζη 700 ευρω με 20 δακτιλιδια.
nik- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Τόπος : θεσσαλονικη
Απ: ο εξοπλησμος
Εξήγησέ μου λίγο τι είναι το ρολόι δεν κατάλαβα, κυρίως αυτό με τα δαχτυλίδια με μπέρδεψε. Αν βρεις κάποια φωτό στο ίντερνετ, βάλε εδώ το σύνδεσμο...
κοιτα τη γινετε.πως λητουργη το ρωλοι.1.εχεις στην πορτα απο το κουμασι σου η εξεδρα αφηξεις,περανας φωτοκυταρα.βαζεις τα δακτυλιδια στα ποδια των περιστεριων.μολις το περιστερι περαση την πορτα ,το κτυπαει το φωτοκυταρο το δακτυλιδη που ειναι στο ποδι του περιστεριου δηλ.το πιανη.και στο ηλεκτρονικο ρωλοι σε γραφει κατευθειαν ποση ωρα εκανε να ερθη και με τη ταχυτιτα ηρθε.π.χ.σε αγωνα που ειμουν παρον και ειδα.με ειχε καλεσμενω ο προεδρος του συλλογου σε ενα χωριο εξω απο τα κουφαλια στα αθηρα.το πρωτο που ηρθε απο πορτο λαγος κομοτηνη εκανε 3 ωρες και 3 λεπτα.ηρθε με ταχυτιτα 1330 μετρα το λεπτο.απο οτι βλεπεις γιαννη η τεχνολογια εχει προχοριση και βλεπεις τα παντα.πιθανον δεν εχεις δει και δεν ξερεις.τα δακτυλιδια που βαζεις στα περιστερια στους αγωνες ειναι για αυτο τον λογο για να τα πιανη το φωτοκυταρο και να δινει το στγμα στο ρωλοι.αυτα που σε λεω ειναι αυτα που χρησιμοποιουν οι συλογοι στους αγωνες.εχουν βγει και πιο καινουργια που ειναι τσι πι εσς.δηλ.βλεπεις δορυφορικα το στιγμα με το τσι πι ες πως ερχετε το περιστερι.σε αυτα δεν ξερω ποσο κοστιζουν.αυτο το πρωτο ρωλοι θελω να το παρω να χρονομετρο τα δικα μου.σημερα τα χρονομετρο εχοντας ανθρωπο που τα περιμενη.δηλ.τον περνω τηλ. τη ωρα τα αφηνω και με λεει αυτος τη ωρα ηρθαν.δυστηχος εχω φωτο απο το ρωλοι αλλα στο φορουμ που εβαλα φωτο δεν ξερω αν ειναι σωστα οστε να μπορεσεις να τα δεις.θα σε φαλο τον συνδεσμο να δεις απο αλο φορουμ που γραφω πως ειναι.
Πολύ ενδιαφέρον, δεν το ήξερα... Όχι δεν έχω συμμετάσχει σε αγώνες και δεν ξέρω πώς γίνεται η διαδικασία... Μαλιστα! Ναι, περιμένω το σύνδεσμο!!!
δες το ρολοι:
εδω δειτε πως εκανα εγω την εξεδρα αφηξεις το περιστερι οταν ερχετε απο εδω μπενει μεσα ετσι τα εμαθα.μπορη να μπει.αλλα δεν μπορη να βγει
Καλησπερα σας .Το ρολοι μπορει να χρεισιμοποιηθει και στους αγωνες φανταζομαι ! Εγω θυμαμαι κατι καφε σκουρα ρολογια με πεταλουδα και με 8 η 10 θεσεις για δαχτυλιδια αγωνων τα οποια ηταν και δυσευρετα την εποχη που ασχολουμουν ποιο ενεργα με τους αγωνες ( 1995 ).
stelios1978- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 20/05/2012
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ Μάης 20, 2012 5:02 pm από stelios1978
» ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ
Παρ Νοε 11, 2011 11:40 pm από striker647
» Γεια και καλώς σας βρήκα!
Τρι Σεπ 20, 2011 3:04 am από Giorgos Mi.
» λευκα περιστερια
Δευ Ιουν 06, 2011 4:11 am από g.tz
» λευκα περιστερια
Δευ Ιουν 06, 2011 4:06 am από g.tz
» mavra tahidromia....
Παρ Μάης 20, 2011 6:29 pm από Γιάννης
» την άποψη σας παρακαλώ
Τετ Μάης 11, 2011 11:08 pm από Γιάννης
» τα φαρμακα
Τρι Δεκ 14, 2010 3:37 am από nik
» ΥΓΙΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ
Δευ Δεκ 13, 2010 8:10 pm από stergi