Πρόσφατα Θέματα
πια εταιρια χρησιμοποιω
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
πια εταιρια χρησιμοποιω
την εταιρια που διαλεξα για τα περιστερια μου.ενοω για βηταμινες συμπληροματα διατρωφης κ.α.ειναι η Backs ειναι γερμανικη και μια απο της καλες.απο τρωφες περνω τα τσουβαλακια με τα μιγματα που εχουν η καθε εταιρια.πανο κατο σχεδον ιδιες ειναι με τους σπορους που εχουν.το καλαμποκι που ταιζω εξτρα το αγωραζω σπασμενω.για αυτο κοιταω τα μιγματα που περνω να μην εχουν καλαμποκι βαζω εγω.
nik- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Τόπος : θεσσαλονικη
Απ: πια εταιρια χρησιμοποιω
nik έγραψε:το καλαμποκι που ταιζω εξτρα το αγωραζω σπασμενω.για αυτο κοιταω τα μιγματα που περνω να μην εχουν καλαμποκι βαζω εγω.
Για ποιό λόγο προτιμάς να βάζεις εσύ το καλαμπόκι; και γιατί προτιμάς να είναι σπασμένο; απ' όσο ξέρω δεν έχει την ίδια θρεπτική αξία με το ολόκληρο... Αν και σε εμένα το ολόκληρο δεν το τρώνε και γι' αυτό δεν βάζω καλαμπόκι...
κοιτα τη γινετε αυτη την περιοδο εχουν νεοσσους.το καλαμποκι ολοκληρο δεν τα βοηθαει στο ταισμα.για αυτο προτιμο σπασμενο.ειναι καθαρα λογου ταισματος.αυτη την στιγμη εχω 10 μιγματα σπορων.το καθενα για την εποχη του.ακομα τωρα που εχουν νεοσσους φτιαχνω εγω αυγοτρωφες και τα δινω.ειναι πολα τα σκευασματα που χρησιμοποιω και δινω.ειναι ολοκληρη ιστορια η διατρωφη που τα κανω.
Την συσκευασμένη τροφή που αγοράζεις καθώς και τα διάφορα σκευάσματα, τα προμυθεύεσαι από κάποιο τοπικό μαγαζί ή μέσω παραγγελείας απο internet;
από δικό μου φίλο που έχει μαγαζί.ότι του ζητάω ανάλογα με της ανάγκες και τη χρειάζονται τα περιστέρια στην κάθε εποχή.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ Μάης 20, 2012 5:02 pm από stelios1978
» ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ
Παρ Νοε 11, 2011 11:40 pm από striker647
» Γεια και καλώς σας βρήκα!
Τρι Σεπ 20, 2011 3:04 am από Giorgos Mi.
» λευκα περιστερια
Δευ Ιουν 06, 2011 4:11 am από g.tz
» λευκα περιστερια
Δευ Ιουν 06, 2011 4:06 am από g.tz
» mavra tahidromia....
Παρ Μάης 20, 2011 6:29 pm από Γιάννης
» την άποψη σας παρακαλώ
Τετ Μάης 11, 2011 11:08 pm από Γιάννης
» τα φαρμακα
Τρι Δεκ 14, 2010 3:37 am από nik
» ΥΓΙΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ
Δευ Δεκ 13, 2010 8:10 pm από stergi